OM SKAMIVA


Skandinavisk Miljø Varme

Skandinavisk Miljø Varme A/S blev startet i efteråret 2021. Kært barn har mange navne, så vi blev hurtigt enige om, at Skamiva var det daglige navn. Skamiva blev stiftet af Jan Michael Brun og Niclas Lægaard, som begge har lang erfaring indenfor køleteknik og optimering af energi løsninger. De er begge ildsjæle og brænder for det de laver. 

Hos Skamiva sætter vi en dyd i at rådgive vores kunder og vi brænder for det vi laver. Vi ønsker at opnå den bedste tilgængelige løsning hver gang, uanset projektets størrelse og omfang. Vi tilbyder totalløsning af din energiløsning og altid med fokus på at gøre du får den bedst mulige løsning, som passer til dine behøv og ønsker.  

Jan Michael Bruun

Jan har erfaring i mere end 30 år indenfor køleteknik. Jan har været selvstændig i mere end 20 år som smed- og montagearbejder. Jan er VE-installatør. 

Du kan kontakte Jan på nedenstående:
Mail: jmb@skamiva.dk
Tlf.: +45 2758 8027

Niclas Lægaard

Niclas er uddannet maskinmester og fagligt ansvarlig  som el-installatør. Niclas har B-certifikat indenfor køleteknik. Niclas har arbejdet med optimering af energiløsninger igennem næsten 10 år. Niclas har fokus på detaljer ved projektering af installationer, store som små.

Du kan kontakte Niclas på nedenstående:
Mail: nl@skamiva.dk
Tlf.: +45 3174 4959

 
OM CERTIFIKATER


Vi er certificeret til at give dig
den bedste energiløsning

Vi er stolte af at være certificeret indenfor KMO kølebranchens Miljøordning og VE-godkendte, da det viser vores dedikation til at levere den bedste energiløsning til vores kunder. Med vores certificeringer kan du være sikker på, at vores arbejde lever op til de højeste standarder indenfor både kvalitet og miljøhensyn.

Som certificeret virksomhed er vores mål at give dig den bedste rådgivning og service indenfor energiløsninger, uanset om det er til dit hjem eller din virksomhed. Vi har ekspertisen til at forstå dine behov og finde den optimale løsning for dig.

Med vores VE-godkendelse kan du også være sikker på, at de produkter, vi bruger, er godkendt og testet for deres energieffektivitet og pålidelighed. Samtidig viser vores KMO kølebranchens Miljøordning-certificering vores forpligtelse til at minimere vores miljøpåvirkning og reducere energiforbruget.

Vi tror på, at certificeringer er en vigtig del af at give dig den bedste energiløsning. De viser, at vi har de nødvendige kvalifikationer og erfaring til at levere en høj kvalitet, bæredygtig og energieffektiv løsning til dig. Så kontakt os i dag, og lad os hjælpe dig med at finde den bedste energiløsning, der passer til dine behov.

 
 
 
FINANSERING


Lad os hjælpe dig med finanseringen af dit projekt

"Der er utallige fordele ved at inddrage Skamiva i finansieringen af din grønne energiløsning. Først og fremmest kan vi via vores finasieringspartner Resurs give mulighed for nødvendige kapital til at realisere dit projekt. 

At inddrage Resurs som din finansieringspartner til din grønne energiløsning bringer en række fordele med sig. Resurs er anerkendt for deres ekspertise inden for finansiering og kan tilbyde skræddersyede løsninger til at imødekomme dine behov.

En af de primære fordele ved at samarbejde med Resurs er deres omfattende erfaring og viden inden for grønne teknologier og energiløsninger. De har en dyb forståelse for branchen og kan tilbyde rådgivning og finansieringsmuligheder, der er skræddersyet til at støtte din grønne vision.

 
SERVICE


Gennemsigtighed og tryghed
med en service aftale

En serviceaftale er en investering i tryghed og sikkerhed. Når du har en serviceaftale, kan du være sikker på, at dit varmepumpe eller solvarmeanlæg kører optimalt, og at eventuelle fejl eller problemer vil blive opdaget og løst i tide, inden de bliver til større problemer.

En serviceaftale giver dig også en række fordele og besparelser. Først og fremmest vil du spare penge på reparationer og reservedele, da de fleste serviceaftaler inkluderer disse omkostninger. Desuden vil dit anlæg blive mere energieffektivt, hvilket betyder lavere energiregninger og mindre miljøbelastning.

En anden fordel ved en serviceaftale er, at du kan være sikker på, at dit anlæg opfylder alle krav og regler.

Hvis du har en serviceaftale hos en VE-godkendt og KMO-certificeret virksomhed som vores, kan du være sikker på, at dit anlæg er installeret og vedligeholdt efter de højeste standarder, og at det lever op til alle krav og regler.

En serviceaftale sikrer ikke kun din varmepumpe eller dit solvarme anlæg den bedst mulige ydeevne, men det giver også dig ro i sindet og trygheden ved at vide, at du har eksperter til at tage sig af enhver reparation eller vedligeholdelse, der måtte opstå. Så hvis du vil have maksimal effektivitet, lang levetid og samtidig undgå dyre overraskelser, er en serviceaftale et godt valg. Kontakt os for mere information og lad os hjælpe dig med at sikre, at dit varmepumpe- eller solvarme anlæg yder optimalt i mange år fremover.